آیا بیمار باید از بیماریش با خبر باشد
دکتر عاطفه قنبری جلفایی، روانپزشک گفت: گاهی اوقات خانواده ها نمی
دانند که آیا باید درباره این بیماری با فرد بیمار مخصوصا کودکان صحبت کنند یا خیر. در حالی که امروزه افراد سالمند و کهن سال و حتی کودکان با واژه شیمی عسل پزشکی درمانی آشنا هستند. این افراد با مشاهده محیط و وضعیت بیماران، متوجه موضوع می شوند اما راجع به آن حرفی نمی زنند. این امر باعث می شود افراد خانواده از یکدیگر دور شوند تا ناخودآگاه حرفی درباره مشغله های ذهنی و احساساتی شان به زبان نیاورند؛ احساسات سرکوب شده و خفته درون شان که با تلنگری آماده انفجار مدی هانی است. در اینگونه موارد اگر گفتن این مساله برایشان سخت است می توانند با کمک روانپزشک از پس این مشکل بر بیایند و بتوانند راحت تر با فرد درباره بیماری صحبت کنند.
به گزارش : این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اغلب وقتی بیمار درباره احساسات درونی و ترس ژل مدی هانی هایش صحبت می کند، اطرافیان آن احساس را با گفتن زبانت را گاز بگیر خدا نکند، سرکوب می کنند در صورتیکه بیان ترس ها و احساسات آنها باعث آرامش خاطرشان می شود. خانواده بیمار باید اجازه بدهند او درباره ترس هایش صحبت کند و به او اطمینان خاطر بدهند که در کنارش هستند و باید این مراحل مدی هانی 405 را باهم پشت سر بگذارند. اظهار امیدواری هنگامی که فرد در مراحل اولیه سرطان به سر می برد، خیلی اهمیت دارد.
وی در پاین اظهارداشت: برخلاف تصور خیلی از مردم که بازگویی سخنی درباره سرطان روحیه فرد بیمار را بهم می ریزد، اغلب بیماران دوست دارند راجع به بیماری شان صحبت کنند؛ پماد عسل خارجی البته به تعداد انگشت شماری برخی از افراد هنگامی که درباره بیماری شان صحبت می شود روحیه شان را می بازند. در این شرایط باید بنابر تشخیص روانپزشک درباره بیماری با فرد صحبت شود. پزشکان متخصص نیز باید در حد فهم و تحصیلات بیماران در رابطه با سرطان با فرد بیمار صحبت کنند.
منبع: سلامانه