با طب سنتی تلخی دهان را درمان کنید
یک متخصص طب سنتی گفت: تلخی دهان از نظر طب سنتی میتواند علل مختلف داشته باشد که یکی از آنها برگشت
به گزارش مری انسان جعفر غفارزاده متخصص طب سنتی درباره دلایل تلخی دهان اظهار کرد: برای تشخیص دقیق علت تلخی دهان باید شرح حال کامل از فرد گرفته شود. برخی افراد صبحها به تلخی دهان دچار میشوند که علت عمده این علارضه رفلاکس (برگشت اسید معده به دهان) است.
او بیان کرد: مبتلایان به تلخی دهان ناشی از رفلاکس برای رفع مشکل پماد آلفا خود باید یک قاشق غذا خوری رب بِه را همراه با آب گرم پس از غذا میل کنند.
غفارزاده افزود: اگر تلخی دهان همیشگی باشد، این افراد اغلب به غلبه صفرا دچار هستند. غلبه صفرا میتواند با علائم دیگری مانند حالت تهوع، زود عصبانی شدن، سردرد و رفلاکس همراه باشد.
موثرترین روشهای درمان برای رفع چسب زخم بستر تلخی دهان ناشی از غلبه صفرا
این متخصص طب سنتی تاکید کرد: حجامت پشت گوش و حجامت عام به دفع صفرا از بدن کمک میکند. مبتلایان به تلخی دهان ناشی از غلبه صفرا باید از مواد غذایی کاهنده صفرا مانند آب انار و زرشک، شربت سکنجبین، آلو، آلبالو و تمر هندی استفاده کنند. مصرف رب بِه هم برای این اشخاص مفید پماد زخم بستر است.
غفارزاده یادآوری کرد: افرادی که دچار غلبه صفرا هستند باید از مصرف فلفل و خرما پرهیز کنند. برای درمان بهتر تلخی دهان مراجعه به متخصص طب سنتی برای تشخیص دقیق ضروری است.
تلخی دهان یکی از مشکلات آزار دهنده ولی بدون خطر برای افراد است که میتواند با بوی بد دهان، نفخ درمان تاول سوختگی با آب جوش و رفلاکس همراه باشد. یکی از مهمترین دلایل تلخی دهان، رفلاکس معده به مری است، افرادی که از تلخی دهان شکایت میکنند اغلب به رفلاکس صفرا به تنهایی یا همراه با رفلاکس اسید معده مبتلا میشوند.
منبع: باشگاه خبرنگاران