به این صورت ویتامین C به بدنمان برسانیم
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم
به گزارش ، گلبن سهراب، در خصوص ژل دبریدمان شیوه های تغذیه ای که بتواند سطح ایمنی بدن را در ایام کرونا افزایش دهد، گفت: با توجه به اینکه مهم ترین راه پیشگیری از بیماری شستن دست ها و رعایت فاصله اجتماعی است اما جهت اراتقای سیستم ایمنی بدن، بهتر است یک تغذیه متعادل و متنوع شامل همه موادغذایی و گروه های غذایی داشته باشیم تا بتوانیم تا حدودی از کرونا به دور ژل پزشکی شویم.
وی، بیشترین موادمغذی که در عملکرد سیستم بدنی موثر است را شامل ویتامین های A ، C ، D ، اسیدهای چرب امگا ۳، سلنیوم، روی و آهن دانست و افزود: انواع مرکبات از جمله لیمو شیرین، لیمو ترش، پرتقال، نارنگی و کیوی، از منابع غذایی ویتامین C هستند. این در حالی است که با دریافت دو تا چهار میوه ۱۱۰ گرمی و سه تا پنج واحد از گروه ژل ایکس پرونتوسان های سبزی ها به طور روزانه، قطعاً نیاز بدن به ویتامین C تامین می شود و نیازی به مکمل نیست.
سهراب با بیان اینکه سبزیجات منبع خوب ویتامین C هستند، اظهار کرد: هر چه سبزیجات تازه مصرف شود، ویتامین C بهتر حفظ می شود، چرا که با پختن و نگهداری این مواد غذایی، میزان سطح ویتامین C کاهش پیدا می کند.
وی در ادامه منابع ویتامین A را شامل انواع جگر، میوه جات و سبزیجاتی که رنگ های تند همچون رنگ قرمز، نارنجی و سبز، شامل خرمالو، کدوحلوایی، انواع فلفل دلمه های رنگی، هویج و برگه زردآلو دانست و تصریح کرد: انواع گوشت ها، مغزها، دانه ها، حبوبات، تخم مرغ، لبنیات و نان های کامل یعنی نانی که سبوس آن گرفته نشده است اما تخمیر کامل شده باشد، شامل منابع «روی» هستند.
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به منابع امگا ۳، اظهارداشت: مصرف ماهی دو مرتبه در هفته و دو عدد گردو به طور روزانه، زمینه ساز تامین امگا ۳ است.