تاثیر ماسک در بیماری کرونا
پوشیدن
ماسک در ایام پانسمان زخم بستر کرونایی، باعث تغییر الگوهای غذایی شده است.
شگران متوجه شدند، ماسک بعنوان پوشش صورت میتواند عاملی برای عدم مصرف کالری اضافی و کاهش وزن اشخاص باشد.به گزارش ایسنا به نقل از نیوز، بسیاری از اشخاص قبل از شیوع ویروس کرونا (corona) معمولاً تنقلات و خوراکی هایی مصرف می کردند که گاهی پماد آلفا برای سوختگی پای نوزاد منجر به افزایش وزن و چاقی آنان می شد، ولی پس از شیوع کرونا و گذراندن دوران قرنطینگی، خانه نشینی و کاهش محدودیت در تردد، ناچار به استفاده از ماسک در فضاهای عمومی هستند و همین مورد عاملی برای عدم مصرف تنقلات و خوراکی هایی با کالری بالا شده است، برای این که اشخاص وریدی به راحتی نمی توانند تنقلات مصرف کنند.
نتیجه بررسی نشان می دهد که ماسک صورت توانسته الگوی غذایی اشخاص را تا حدودی تغییر دهد.
پژوهشگران اظهار کردند: “احتمالا پوشیدن ماسک بتواند روش موثری در کاهش مصرف تنقلات و عدم دریافت موادغذایی اضافه باشد.”
مدت زمان لازم برای بر داشتن ماسک و خوردن موادغذایی پماد زخم نیز میتواند، عاملی برای تغییر ذهن برای مصرف موادغذایی باشد.
پژوهشگران گفتند: هدف باید خوردن کنترل شده باشد به همین دلیل باید به کنترل های داخلی ایجادشده از مغز برای مصرف موادغذایی اعتماد کنیم، نه این که از کنترل کننده های خارجی مثل ماسک صورت یا قفل روی یخچال بعنوان مانعی برای عدم خوردن ژل هارتمن استفاده کنیم.
در حال حاضر، امکان دارد کنترل مصرف کالری اضافی با استفاده از ماسک ایده خوبی باشد.