تزریق این واکسن برای بیماران سرطانی یک بار کفایت نمی کند
به گزارش ، نتایج جراحی پوست یک بررسی جدید نشان میدهد، بیش از نیمی از بیماران سرطانی پس از یک دز واکسن فایزر در برابر کووید ۱۹ محافظت نمیشوند.
براساس دادههای موجود، فقط ۳۹ درصد افراد با سرطانهایی مانند سینه یا پروستات در سه هفته آنتی بادی داشتند، اگر دوز دوم واکسن فایزر پانسمان عسل پس از ۲۱ روز اول داده شود، این رقم تا ۹۵ درصدافزایش مییابد.
یک مطالعه هشدار دهنده ادعا کرده است که بیش از نیمی از بیماران سرطانی ممکن است پس از یک بار تزریق واکسن فایزر در برابر ویروس کرونا محافظت نشوند.
تحقیقات انجام شده بر روی بیش رژودرم از ۱۵۰ بیمار نشان داد، یک دز از واکسن فقط در ۳۹ درصد افراد مبتلا به سرطان پاسخ آنتی بادی را تحریک میکند.
مطالعه محققان انگلیسی نشان داد، وقتی دز تقویت کننده در ۲۱ روز به بیماران داده میشود، درصدی که علائم ایمنی را بیش از دو برابر نشان میدهند ممکن است به بیش از ۹۵ درصد برسد.
به گفته کارشناسان آنتی بادیها تنها قسمت پاسخ ایمنی به کووید ۱۹ نیستند، گلبولهای سفید خون نیز نقش مهمی دارند.
پژوهشگران این مطالعه خواستار ایجاد شرایط مناسب برای تزریق هر دو دز واکسن برای بیماران سرطانی انگلیس هستند؛ براساس تصمیم دولت، دز دوم واکسن پس از ۱۲ هفته تزریق میشود و این فاصله عملا اثربخشی واکسن برای عدهای را از بین میبرد.
در این مطالعه واکسن دانشگاه آکسفورد برای ویروس کرونا که کمی متفاوت عمل میکند مورد بررسی قرار نگرفت اما هر دو واکسن تقریبا اثربخشی یکسانی دارند.
منبع: فارس