تصور پایان کرونا تا ۲۰۲۱ یک توهم است
به گزارش ایسنا، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد: انتظار پایان یافتن پاندمی کووید ۱۹ تا پایان سال جاری میلادی غیر واقعی است.
دکتر “مایکل رایان” رئیس بخش فوریتهای سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: تصور میکنم خیلی زود پانسمان زخم بستر و غیر واقعی است اگر فکر کنیم که همه گیری کروناویروس تا پایان سال به اتمام خواهد رسید. هرچند فکر می کنم اگر هوشیار باشیم می توانیم موارد بستری در بیمارستان، مرگ و میر و شرایط فاجعه بار ناشی از این بیماری را پایان دهیم.
وی در مورد واکسن کروناویروس گفت: توزیع عادلانه واکسن در جهان در میان افرادی که نیاز به تزریق دارند از چالش های بزرگی است که با آن مواجه هستیم.
رئیس بخش فوریتهای سازمان جهانی بهداشت افزود: وضعیت بسیار بهتری نسبت به گذشته داریم اما این شرایط همچنان تزریق وریدی تضمین شده نیست.
به گزارش ایسنا به نقل از گلوبال تایمز، در حالیکه جهان در تلاش برای مهار همه گیری است واکسیناسیون در برخی از کشورها با واکسن های تایید شده کروناویروس در حال انجام است.
۴۱ درصد آمریکاییها تمایلی برای زدن واکسن کرونا ندارند
بر اساس یک نظرسنجی در آمریکا مشخص شد ۴۱ درصد از شرکت کنندگان تمایلی به دریافت واکسن کرونا ندارند.
به نمایندگی محصولات هارتمن گزارش پایگاه خبری هیل، بر اساس این نظرسنجی که توسط Harvard CAPS-Harris انجام شد، ۵۹ درصد از شرکت کنندگان گفتند که دوست دارند واکسن کرونا را تزریق کنند.
همچنین در میان افرادی که گفتند تمایلی به دریافت واکسن ندارند، ۶۶ درصد نیز اعلام کردند که نگران تاثیرات جانبی واکسن هستند و ۳۳ درصد دیگر هم گفتند که اعتقادی به تاثیرات جانبی این واکسن ندارند.
۲۷ درصد نیز گفتند که نگران ویروس نیستند، ۲۳ درصد گفتند که این ویروس به افراد در معرض خطر، بیشتر منتقل میشود و ۱۷ درصد نیز اعلام کردند که نگرانیهای مربوط به سلامت دارند.
مارک پن، مدیر این موسسه نظرسنجی نیز گفت: مهمترین مساله مطرح شده در این نظرسنجی این بود که چهار نفر از ۱۰ نفر شرکت کننده که واکسینه نشدند، نمیخواهند واکسن را دریافت کنند. این آمار شامل ۶۰ درصد از رای دهندگان سیاهپوست میشود.
این یافتهها در حالی منتشر شد که کمپانی جانسون اند جانسون توزیع ۳.۹ میلیون دوز واکسن کرونا را در سراسر آمریکا آغاز کرده است.
در حالیکه آمریکا در مقابله با ویروس کرونا با واکسن، ماسک و فاصله گذاری اجتماعی پیشرفت داشته اما کارشناسان بهداشت هشدار میدهند که نوعهای جدید ویروس کرونا تهدیدی علیه این پیشرفتها هستند.
نظرسنجی صورت گرفته توسط موسسه Harvard CAPS-Harris از ۲۰۰۶ نفر و در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۵ فوریه صورت گرفته است.