خاصیتهای که تخم مرغ آبپز برای بدن دارند را نام ببرید
تخم مرغ منبعی عالی برای پروتئین و مواد مغذی محسوب میشود. این ماده غذایی را میتوان به غذاهای
به گزارش : تخم مرغ، یک خوراکی سرشار از مواد مغذی است، نحوه مصرف آن نیز بسته به ذائقه فرد متغیر است. معمولاً تخم مرغ را بهصورت سرخ شده، املت یا آب پز میخورند اما مصرف تخم مرغ آبپز بر اساس سادگی پخت آن بسیار طرفدار پیچش تخمدان دارد، در ادامه مطلب با برخی از خواص تخم مرغ آب پز آشنا میشوید:
تخم مرغ میزان کلسترول خوب HDL را افزایش می دهد
HDL مخفف لیپوپروتئین با چگالی بالا است. اغلب به عنوان “کلسترول خوب” شناخته می شود. افرادی که سطوح بالای HDL دارند، معمولاً خطر کمتری از بیماری های قلبی، سکته و دیگر مشکلات سلامتی دارند.
خوردن تخم مرغ یک راه عالی برای افزایش HDL است. در یک مطالعه، خوردن دو عدد تخم در هر روز به مدت ۶ هفته سطح HDL را تا ۱۰ درصد افزایش می گاز عسل دهد.
کلوئین دارد
کلوئین مادهای حاوی ویتامینهای B برای ساخت غشاهای سلولی به کار می رود و در تولید مولکول های سیگنالی در مغز همراه با توابع دیگر مختلف نقش دارد.
نشانه های کمبود کلوئین جدی هستند، اما خوشبختانه کم و نادر هستند. تخم مرغ کامل یک منبع عالی از کلوئین است. یک تخم مرغ حاوی بیش از ۱۰۰ میلی گرم از این ماده مغذی مهم را دارد و با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در ارتباط هستند.
کلسترول LDL یا بد را کاهش میدهد مدی هانی 405
مشهور است که داشتن سطوح بالای LDL به خطر افزایش بیماریهای قلبی مرتبط است. حتی اگر تخم مرغ به طور خفیف کلسترول LDL را در برخی از افراد افزایش دهد، مطالعات نشان می دهند که ذرات از کوچک و متراکم به LDL بزرگ تغییر میکنند که یک بهبود است.
تخم مرغ حاوی لوتئین و زاکسانتین است
این آنتی اکسیدانها فواید زیادی برای سلامت چشم دارند. یکی از پیامدهای سالخوردگی، این است که بینایی ضعیف می شود و تخم مرغ یکی از موادی است که میزان آن را کاهش خواهد داد.
مواد غذایی متعددی وجود دارند که به مقابله با برخی از فرآیندهای فاسد کننده که می توانند بر چشمان ما تاثیر بگذارند، کمک میکنند. دو مورد از اینها لوتئین و زاکسانتین نام دارند.
تخم مرغ غنی از ویتامین A است
کمبود ویتامین A شایعترین علت نابینایی در جهان است. تخم مرغهای محلی یا غنی شده با امگا ۳، تری گلیسیرید را کاهش میدهد.
اسیدهای چرب امگا ۳ که برای کاهش سطح خون تری گلیسیرید شناخته می شوند، عامل خطر شناخته شده برای بیماری های قلبی هستند. مطالعات نشان می دهد که مصرف تخم مرغ غنی از امگا ۳ راهی موثر برای کاهش تری گلیسیرید خون است.
در یک مطالعه، تنها پنج عدد تخم مرغ غنی از امگا ۳ در هفته به مدت سه هفته، تری گلیسیرید را ۱۶ - ۱۸ درصد کاهش می دهد.