خواص میوه سدر چیست ؟
میوه خوراکی درخت سدر همانند میوه های دیگر سرشار از خواص متفاوتی مانند بهبود دستگاه گوارش،تقویت استخوان
به گزارش ،ارزش غذایی میوه تازه سدر یا کُنار برابر با مقادیری از زخم ساق پا کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، درصد بالایی پتاسیم، سدیم، ویتامین C، روی، کلسیم، ویتامین A، ویتامین K و D3 است. طبع میوه کُنار سرد رو به معتدل است. برخی باور دارند که این میوه باید طبعی سرد و خشک داشته باشد.
درمان یبوست و بهبود گوارش
میوه لایتسیموس سدر یا کُنار معده را تقویت میکند و باعث بهبود وضعیت دستگاه گوارش میشود. اولین نشانه خوردن میوه رسیده کُنار درمان یبوست است و با بهبود حرکات روده به دفع سریع مدفوع کمک میکند.
کاهش دهنده وزن و ایجاد لاغری
کُنار دارای بیشترین پماد برای جوش خوردن بخیه سزارین مقدار فیبر است که میتواند باعث کاهش اشتها و احساس سیری در فرد شود. همچنین کالری این میوه کم است و برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مناسب است.
تقویت کننده استخوانها و دندان ها
این میوه سرشار از کلسیم، فسفر و آهن است. این سه عنصر مهم به استحکام بافتهای استخوان کمک میکنند. همچنین مقادیری از ویتامین D3 موجود در میوه سدر موجب استحکام دندانها میشود و کمک میکند تا استخوانها سختی معمول خود را به شکل طبیعی حفظ کنند.
مفید برای دیابت
توانایی میوه کُنار در کاهش قند خون احتمالاً به دلیل وجود مقادیر زیادی ویتامین A است که میتواند میزان انسولین کبد را تنظیم کند. برخی از دانشمندان و پزشکان بر این باورهستند که تاثیرات مصرف کُنار بر آدیپونکتین باعث افزایش حساسیت کبد به انسولین میشود و میزان خروجی گلوکز از کبد را کاهش میدهد.