روغنی که برای قلب فایده دارد
یک
محصولات زخم بستر مطالعه جدید نشان داد که امگا ۳ موجود در ماهی قزل آلا و ماهی تن، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش میدهد.
زارش فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک بررسی جدید به خوبی پانسمان اکتی کوت نشان میدهد مصرف مکملهای روزانه روغن ماهی خطر حمله قلبی مهلک قلبی را کاهش میدهد.اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن ماهی ممکن است التهاب را کاهش دهد؛ التهاب نحوه پانسمان هارتمن به رگهای خونی صدمه وارد می کند و خطرات بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد.
آخرین مطالعه دانشگاه هاروارد دادههای مربوط به بیش از ۱۲۰هزار بزرگسال را مورد بررسی قرار داد و در نهایت خرید پانسمان مشخص شد افرادی که این مکمل ها را مصرف میکنند، دست کم ۸ درصد کمتر از مابقی افراد در معرض سکته قلبی هستند.
شواهد خوبی هم برای تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ برروی آرتریت روماتوئید وجود دارد؛ به نظر میرسد عفونت بدن مکملهای روغن سرشار از اسید چرب در جلوگیری از حمله قلبی و مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر بسیار مؤثر عمل میکنند.
جان مانسون، نویسنده ارشد مطالعه و رئیس بخش پزشکی پیشگیری در دانشگاه هاروارد گفت: «توصیههای بهداشت عمومی باید بر افزایش مصرف ماهی، داشتن یک رژیم غذایی سالم، فعال بودن جسمی و داشتن سایر شیوه های زندگی سالم متمرکز شود».