سیر و خواص چربی سوزیش
به گزارش : یکی از خواص سیر تاثیرگذاری آن در کاهش چربی خون و رقت خون است و علاوه بر آن به کاهش فشار خون نیز منجر میشود.
عضو قیمت کرم مدی هانی هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد به افرادی که با مصرف سیر دچار تپش قلب میشوند، توصیه کرد: طبع سیر با پختن از بین نمیرود لذا این افراد باید در مصرف سیر پخته نیز احتیاط کنند.
«سیر» گیاهی از راسته مارچوبهسانان از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان و سرده سیر است که در سبد سبزیجات ایرانیها از جایگاه خوبی برخوردار محصولات مدی هانی است و همیشه جایی در غذاهای ایرانی دارد.
این گیاه علاوه بر جایگاه خوبی که در غذاهای ایرانی دارد به دلیل خواص و ویژگیهای قابل اهمیت خود، در طب سنتی نیز از ارزش و اهمیت زیادی برخوردار است.
«سید کاظم کاظمینی» متخصص طب ایرانی در مورد کرم محافظ مدی هانی خواص سیر اظهار میکند: سیر، بادشکن و ضد عفونیکننده قابلی است و طبعی به شدت گرم و خشک دارد که شدت این طبع در هنگام پخت کم میشود.
وی افزود: یکی از خواص سیر تاثیرگذاری آن در کاهش چربی خون و رقت خون است و علاوه بر آن به کاهش فشار خون نیز منجر میشود.
این ژل medihoney متخصص با اشاره به تاثیر سیر در تسهیل هضم غذا، بیان کرد: مصرف سیر تازه از سیر خشک بهتر است و خواص بیشتری را در بردارد.
کاظیمنی از تاثیر سرکه در کاهش مضرات سیر برای برخی افراد که در اثر مصرف ان دچار تپش قلب و افت فشار میشوند، خبر داد.
وی مدی هانی افزود: از نظر طب ایرانی درجه گرمی و خشکی سیر بسیار بالا است و برخی از افراد پس از خوردن آن دچار تپش قلب میشوند و این در حالی است که طبع سیر با پختن از بین نمیرود و این افراد باید در مصرف سیر پخته نیز احتیاط کنند.
رکنا