سیر و پیاز برای جلوگیری از سرطان سینه
نتایج پیکو
به نمایندگی شرکت لوهمن روشه گزارش : امحققان دانشگاه بوفالوی آمریکا دریافتند زنان پانسمان کل اکتیو رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال که سیر و پیاز زیاد مصرف میکنند در مقایسه با زنانی که هرگز چنین سبزیجاتی مصرف نمیکنند ۶۷ درصد کمتر با ریسک ابتلا به سرطان سینه روبهرو هستند
طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، سیر و پیاز غنی از آنتی اکسیدان فلاوونوئید و اس ـ آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده که هر دو دارای خواص ضدسرطانی است.
منبع: مهر