طبع پیازچه گرم است یا سرد
طبع پیازچه گرم است یا سرد و مصلحات آن چیست؟
طبع پیازچه
دکتر زخم|دکتر زخم - پیازچه یکی از سبزیجات جذابی است که به همراه سایر سبزی خوردنها زینت بخش سفرههای ایرانی است. چقدر با طبع پیازچه آشنا هستید و از خواص این سبزی جذاب میدانید؟ اگر از علاقهمندان به پیازچه هستید بهتر است طبع آن را بدانید. چرا که زیاده روی در مصرف این سبزی ممکن است جراحی پوست عوارضی را برایتان به همراه داشته باشد. با آگاهی از طبع پیازچه میتوانید این سبزی را بهاندازه مصرف کنید و از خواص بسیار آن بهرهمند شوید.
در این مطلب میخوانید:
در این مطلب میخوانید:
- طبع پیازچه
- چه چیزهایی را بهتر است با پیازچه بخوریم؟
- خواص پیازچه
طبع پیازچه چگونه است؟
قبل از دانستن طبع پیازچه باید بدانید که پیازچه چطور به عمل میآید. پیازچه در حقیقت همان پیاز جوان است که قبل از این که به طور کامل رشد کند برداشت میشود.
پیازچه طبعی گرم و خشک دارد؛ بنابراین کسانی که طبع گرمی دارند نباید در مصرف پیازچه زیاده روی کنند؛ اما کسانی که طبعشان سرد و تر است، با مصرف پیازچه به صورت روزانه مشکلی نخواهند داشت.
برای معتدل شدن طبع پیازچه، میتوانید آن را بپزید. شدت گرمی پیازچه با پختن آن کم میشود. البته که پیازچه لوهمن روشه خام خواص بیشتری دارد و بهتر است این ماده غذایی را به صورت تازه مصرف کنید.
برای معتدل شدن طبع پیازچه، میتوانید آن را بپزید. شدت گرمی پیازچه با پختن آن کم میشود. البته که پیازچه لوهمن روشه خام خواص بیشتری دارد و بهتر است این ماده غذایی را به صورت تازه مصرف کنید.
چه چیزهایی را بهتر است با پیازچه بخوریم؟
همانطور که گفتیم پیازچه طبعی گرم و خشک دارد؛ بنابراین پیازچه را باید به همراه غذاهایی مصرف کنید که طبعشان سرد است. این کار باعث میشود که سردی و گرمی غذا به تعادل برسد. به عنوان مثال پیازچه را نباید با سیر که یکی از غذاهای دارای طبع گرم است بخورید.
اگر علاقهمندید که پیازچه همیشه به عنوان سبزی خوردن سر سفره باشد، پیشنهاد ما این است که ماست، دوغ یا خیار را سر سفره خود داشته باشید. با این کار میتوانید هم از خواص پیازچه بهرهمند شوید و هم نگرانی از بابت مشکلساز شدن طبع گرم پیازچه نخواهید داشت.
اگر علاقهمندید که پیازچه همیشه به عنوان سبزی خوردن سر سفره باشد، پیشنهاد ما این است که ماست، دوغ یا خیار را سر سفره خود داشته باشید. با این کار میتوانید هم از خواص پیازچه بهرهمند شوید و هم نگرانی از بابت مشکلساز شدن طبع گرم پیازچه نخواهید داشت.
همچنین اگر غذایتان طبعی سرد دارد، پیازچه میتواند انتخاب خوبی برای مخلفات کنار غذا باشد. این سبزی سوپرازورب سی نمیگذارد سردی غذا شما را دچار مشکل کند.
خواص پیازچه
حال که با طبع پیازچه آشنا شدید، خوب است که درباره خواص پیازچه هم بدانید. در این بخش از دکتر زخمبرخی از مهمترین خواصی که پیازچه دارد را آوردهایم.
- کمک به لخته شدن سریع خون
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- کاهش کلسترول بد خون و افزایش سلامت قلب
- افزایش استحکام استخوانها
- بهبود قدرت بینایی و درمان بیماریهای چشمی
- درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش
- کاهش التهابات بدن
- درمان کمخونی
- تنظیم فشارخون
- بهبود رشد جنین در بارداری
- سوپرازورب پی پیشگیری از پیری پوست
- درمان آکنه
- درمان زخم
- کاهش سردرد
- درمان ناتوانی جنسی
سخن آخر
پیازچه یکی از سبزیجات پرخاصیت و خوش طعم است. این سبزی طبعی گرم و خشک دارد و بهتر است آن را به همراه مواد غذایی دارای طبع سرد بخورید. زیاده روی در مصرف پیازچه میتواند منجر به قرمزی پوست شده و جوش و آکنه را به همراه بیاورد. حتی احتمال افزایش التهابات درونی و سردرد هم وجود دارد.
پیازچه مانند پیاز میکروبهای محیط را جذب میکند. بهتر است این سبزی را به صورت تازه بخورید و از مصرف پیازچههای مانده اجتناب کنید.
پیازچه مانند پیاز میکروبهای محیط را جذب میکند. بهتر است این سبزی را به صورت تازه بخورید و از مصرف پیازچههای مانده اجتناب کنید.
پیازچه تازه خاصیت بیشتری نسبت به پیازچه سرخ شده یا پخته دارد. این سبزی تازه برای درمان کمخونی و تقویت سیستم ایمنی مفید است. این ماده خوراکی از بروز بیماریهای زیادی پیشگیری میکند و برای درمان بسیاری از بیماریها پانسمان هیدروکلوئید کامفیل مفید است. توصیه میکنیم پیازچه را به همراه سبزی خوردن تازه بخرید و آن را مهمان سفرهتان کنید. پیشنهاد میکنیم درباره خواص سبزی خوردن نیز در دکتر زخممطالعه کنید.