قوانین فاصله گذاری اجباری
در
رعایت قوانین سختگیرانه فاصلهگذاری اجتماعی در نیوزیلند برای همه یکسان است و در این مورد فرقی نمیکند که نخستوزیر باشی یا فردی عادی.
به گزارش نشریه گاردین، رستورانی در پایتخت نیوزیلند به همین منظور از نمایندگی b braun پذیرفتن «جاسیندا آردرن» نخستوزیر این کشور به دلیل رعایت قوانین فاصله گذاری اجتماعی خودداری کرد.
در واقع، شاید عجیب باشد که نخستوزیر یک کشور برای صرف یک میان وعده به یک رستوران برود و عجیبتر آنکه به وی اجازه ورود به این مکان داده نشود. اما این دقیقا اتفاقی است که روز شنبه به وقوع پیوست؛ طوری که به نخستوزیر نیوزیلند اجازه ورود به یک رستوران معروف در ولینگتون به سبب قوانین فاصله گذاری اجتماعی داده نشد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز این خبر را پوشش داد و در گزارشی نوشت: جاسیندا آردرن متوجه شد زمانی که بحث از فاصلهگذاری اجتماعی به میان میآید، هیچ استثنایی در میان نیست؛ طوری که او به دلیل پر بودن رستوران طبق قوانین ناشی از مقابله با کرونا، نتوانست وارد این مکان شود.
به گزارش این خبرگزاری، نخستوزیر نیوزیلند به همراه نامزدش «کلارک گیفورد» تصمیم داشتند تا میان وعدهای را در «رستوران الیو» ژل پرونتوسان که در ولینگتون پایتخت نیوزیلند قرار دارد، صرف کنند. اما قوانین فاصله گذاری اجتماعی که همچنان در این کشور اجرا میشود و از گروهها میخواهد تا دست کم فاصله سه فوتی (تقریبا یک متری) را از همدیگر حفظ کنند، مانع این کار شد.
این اقدام دو روز پس از آن روی داد که این کشور بسیاری از قوانین سفت و سخت قرنطینه ای از جمله بازگشایی رستورانها را لغو کرده است.
پایگاه خبری صدای استرالیا هم در خبری نوشت: پیشخدمت یک رستوران در ولینگتون، به علت عدم رزرو قبلی و پر شدن ظرفیت رستوران به خاطر محدودیت ناشی از کرونا استثنا قائل نشد و جاسیندا آردرن را به رستوران راه نداد.
این پایگاه خبری افزود: آردرن که به همراه نامزدش برای صرف غذا به رستوران رفته بود، دقایقی بعد به هنگام ترک محل خبردار شد که بالاخره یک میز خالی شده و اجازه دارد، وارد رستوران شود.
جانسون: انگلیس تا ۲ درمان زخم باز ماه دیگر به مسیر عادی برمیگردد
نخست وزیر انگلیس ابراز امیدواری کرد با عبور از مرحله بحرانی کرونا، تا ۲ ماه دیگر این کشور به شرایط نسبتاً عادی بازگردد.
به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، بوریس جانسون نخستوزیر انگلیس در جمع همحزبیهای خود از حزب محافظهکار، از عزمش برای بازگرداندن کشور به حالت نسبتاً عادی تا جولای – یعنی حدود ۲ ماه دیگر- خبر داد.
وی از اتخاذ راهکارهایی برای کاهش محدودیتها آن هم به شرطی که انگلیسیها به قوانین قرنطینه پایبند باشند؛ سخن گفت.
همچنین قرار شد جلسات پارلمان انگلیس از دوم ژوئن (۱۳ خرداد) مجدداً چشم درد از سر گرفته شود.
گفتنی است جانسون که خود بیماری کرونا را از سر گذرانده است، چندی پیش یکی از عواقب این بیماری را بیدار شدن خصایص خوب انسانی عنوان کرده و گفته بود حس خیرخواهی کشور را به سمت شرایط عادی سوق خواهد داد.
در حال حاضر، انگلیس با ۳۴ هزار و ۴۶۶ فوتی، صدرنشین کشورهای اروپایی آسیب دیده از کرونا است.
کرونا به کاخ نخست وزیری پاکستان رسید
رسانههای پاکستان اعلام کردند که آزمایش ویروس کرونای ۴ نفر از اعضای کاخ نخست وزیری این کشور مثبت بوده است.
رسانههای پاکستانی بامداد یکشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش دادند: کارمندان آلوده به ویروس کووید-۱۹ قرنطینه شده و متعاقب آن تمامی تدابیر احتیاطی در داخل کاخ نخست وزیری اعمال شده است.
تاکنون رییس مجلس پاکستان، حکمران ایالت سِند، چند تن از نمایندگان مجالس ملی و ایالتی و دو نفر از وزاری دولتهای ایالتی ژل زخم پرونتوسان این کشور کرونا گرفته بودند که همه آنان پس از قرنطینه و گذراندن فرآیند درمان بهبود یافتند.
“عمرانخان” نخست وزیر پاکستان چهارم اردیبهشت ماه آزمایش کرونا داد که نتیجه آن منفی اعلام شد. پس از تایید ابتلای رییس “بنیاد خیریه ایدهی پاکستان” به ویروس کرونا که قبل از آن با نخستوزیر این کشور دیدار کرده بود، عمرانخان تصمیم به انجام آزمایش کرونا گرفت.