مزایای خوردن پوست کیوی
کیوی که به انگور چینی نیز معروف است میوهای تخم مرغی شکل با پوستی
شرکت وارد کننده بی بران قهوهای رنگ و شبیه به موکت میباشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار میباشد.
به اسپری پرونتوسان گزارش بسیاری از افراد میوه کیوی را بسیار دوست داشته مشکل عروقی و از گوشت سبز و سفید رنگ آن لذت میبرند، اما پوست آن را غیر قابل خوردن میدانند.
ما در اینجا قصد داریم تا دو تا از مهمترین مزایای خوردن پوست محلول پرونتوسان چیست کیوی را به شما بگوییم تا از این پس به جای دور ریختن پوست کیوی آن را مصرف کنید و از مزایای آن برخوردار شوید.
۱. پوست کیوی حاوی میزان بسیار زیادی از مواد مغذی از جمله فیبر، فولات و ویتامین E میباشد.
۲. بیشتر آنتی اکسیدانهای این میوه در پوست آن قرار دارند.
البته باید توجه داشته باشید که پوست کیوی و خود آن هر دو میتوانند حساسیت غذایی ایجاد کنند و در صورت داشتن حساسیت از خوردن آنها اجتناب کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران