کالری زنجبیل
کالری زنجبیل؛ ۱۰۰ گرم زنجبیل چقدر کالری دارد؟
کالری
دکتر زخم|دکتر زخم - چقدر از زنجبیل در طبخ غذاهایتان استفاده میکنید؟ درباره خواص و کالری زنجبیل چیزی میدانید؟ زنجبیل که به نام زنجفیل هم شناخته میشود، یکی از ادویههای پرکاربرد در آشپزی است. این ادویه عطر و طعمی جادویی به غذاها میدهد. خواص زنجبیل بیشمار است؛ اما آنچه در میان فواید زنجبیل از همه بیشتر جلب توجه میکند، خاصیتی است که زنجبیل بر چربی سوزی و لاغری دارد. در حقیقت مصرف زنجبیل شما را زیبا و خوش اندام نگه میدارد. با دکتر زخمهمراه باشید و با کالری این ماده غذایی و خواص و مضرات آن بیشتر آشنا شوید.
کالری زنجبیل چقدر است؟
♥ هر ۱۰۰ گرم زنجبیل خام حاوی ۷۹ کالری است.♥ یک قاشق چایخوری زنجبیل (۲ گرم) حاوی ۱.۶ کالری انرژی است.
ارزش غذایی زنجبیل | |
مقدار | ۱۰۰ گرم |
کالری | ۷۹ |
پروتئین | ۱.۸۲ لوهمن روشه گرم |
چربی کل | ۰.۷۵ گرم |
کربوهیدرات | ۱۷.۷۷ گرم |
فیبر | ۲ گرم |
شکر | ۱.۷ گرم |
کلسیم | ۱۶ میلی گرم |
آهن | ۰.۶ میلی گرم |
منیزیوم | ۴۳ میلی گرم |
فسفر | ۳۴ میلی گرم |
پتاسیم | ۴۱۵ میلی گرم |
سدیم | ۱۳ میلی گرم |
زینک | ۰.۳۴ میلی گرم |
مس | ۰.۲۲۶ میلی گرم |
منگنز | ۰.۲۲۹ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۷ میلی گرم |
ویتامین C | ۵ میلی گرم |
تیامین | ۰.۰۲۵ سوپرازورب پی میلی گرم |
ریبوفلاوین | ۰.۰۳۴ میلی گرم |
نیاسین | ۰.۷۵ میلی گرم |
ویتامین B۶ | ۰.۱۶ میلی گرم |
فولات | ۱۱ میلی گرم |
بتاکاروتن | ۰ میلی گرم |
فواید و خواص زنجبیل
زنجبیل هم برای خانمها مفید است و هم برای آقایان. این ادویه جذاب را بخورید و از بیماریهای مختلف در امان بمانید. خواص زنجبیل در درمان بیماریها هم شگفت انگیز است. برخی از مهمترین خواصی که این ادویه دارد را در ادامه آوردهایم.
۱. از بین بردن شوره سر
شوره سر میتواند به دلیل چرب بودن پوست به وجود بیاید. البته حساسیت به مواد شیمیایی هم میتواند علت شوره سر باشد. برای درمان این مشکل چه راهکاری دارید؟ استفاده از شامپوهای شیمایی همیشه بهترین روش نیست.
چطور است که این بار زنجبیل را امتحان کنید. زنجبیل ضد عفونی کننده و قارچ کش است. مقداری زنجبیل تازه را رنده کرده و آب آن را روی سرتان بمالید. با تکرار این کار میتوانید شوره سر را به طور کامل از بین ببرید.
چطور است که این بار زنجبیل را امتحان کنید. زنجبیل ضد عفونی کننده و قارچ کش است. مقداری زنجبیل تازه را رنده کرده و آب آن را روی سرتان بمالید. با تکرار این کار میتوانید شوره سر را به طور کامل از بین ببرید.
بیشتر بدانید: خواص زنجبیل برای پوست و مو
۲. بهبود حساسیت فصلی
برای عدهای پاییز یا بهار بهترین فصل خدا نیست. چرا که همزمان با آغاز این فصلها پانسمان زخم حفره ای حساسیت فصلی به اوج خودش میرسد. اگر به بوی گلهای زیبا حساسیت دارید یا این که باد و گرد و خاک پاییزی خانهنشینتان میکند، پیشنهاد می کنیم که زنجبیل را وارد برنامه غذاییتان کنید.
زنجبیل یک آنتیهیستامین طبیعی است. زنجبیل عطسههای ممتد روزانه و آبریزش بینی را کم میکند. با کمک این ادویه جذاب میتوانید فصلهای آلرژیزا را بدون دردسر پشت سر بگذارید و از زندگی لذت ببرید.
زنجبیل یک آنتیهیستامین طبیعی است. زنجبیل عطسههای ممتد روزانه و آبریزش بینی را کم میکند. با کمک این ادویه جذاب میتوانید فصلهای آلرژیزا را بدون دردسر پشت سر بگذارید و از زندگی لذت ببرید.
بیشتر بدانید: زنجبیل و سرماخوردگی (آیا زنجبیل برای سرماخوردگی خوب است؟)
۳. بهبود اسپاسم و دردهای عضلانی
قرار نیست که فقط ورزشکاران گرفتگی و دردهای عضلانی را تجربه کنند. همین که موقع خواب بالشتان بزرگتر یا کوچکتر از حد نرمال باشد یا این که در دوران عادت ماهیانه به سر ببرید، میتوانید دردهای ناشی از گرفتگی عضلات را تجربه کنید. البته که جابجایی وسایل خانه هم میتواند شما را به این مشکل گرفتار کند.
درمان دردها و اسپاسمهای عضلانی زنجبیل است. در دوران پریود، میتوانید زنجبیل را بخورید تا عضلاتتان آزاد شود و این دردها بهبود پیدا کند. استفاده از زنجبیل رنده شده روی عضله گرفته شده هم کارساز است. زنجبیل را روی قسمت دردناک بمالید و پس از چند ثانیه آن را بشویید.
درمان دردها و اسپاسمهای عضلانی زنجبیل است. در دوران پریود، میتوانید زنجبیل را بخورید تا عضلاتتان آزاد شود و این دردها بهبود پیدا کند. استفاده از زنجبیل رنده شده روی عضله گرفته شده هم کارساز است. زنجبیل را روی قسمت دردناک بمالید و پس از چند ثانیه آن را بشویید.
۴. بهبود عملکرد مغز
کار نکردن مغز و فراموشی میتواند دنیای رنگی و جذاب را به یک دنیای سیاه و سفید تبدیل کند. کسانی که آلزایمر دارند هیچ چیزی از گذشته خودشان به یاد نمیآورند. همین موضوع باعث میشود که یک انسان خنثی باشند که هیچ احساسی ندارد. چرا که چیزی برای غم یا شادی یادشان نمیآید. این افراد حتی اسمشان را فراموش میکنند و ممکن است نزدیکترین کسانشان را هم نشناسند.
زنجبیل پانسمان هیدروکلوئید کامفیل التهابات مغزی را کاهش داده و عملکرد مغز را بهبود میدهد. کسانی که زنجبیل مصرف میکنند از خطر ابتلا به آلزایمر و فراموشی در امان هستند. اگر میخواهید زندگیتان همیشه رنگی و جذاب باشد و به یک انسان خنثی و بیاحساس تبدیل نشوید، مصرف زنجبیل را فراموش نکنید.
زنجبیل پانسمان هیدروکلوئید کامفیل التهابات مغزی را کاهش داده و عملکرد مغز را بهبود میدهد. کسانی که زنجبیل مصرف میکنند از خطر ابتلا به آلزایمر و فراموشی در امان هستند. اگر میخواهید زندگیتان همیشه رنگی و جذاب باشد و به یک انسان خنثی و بیاحساس تبدیل نشوید، مصرف زنجبیل را فراموش نکنید.
۵. درمان عفونت
وارد شدن ویروسها و باکتریها به بدن میتواند مقدمهای برای ابتلا به بیماریهای عفونی مختلف باشد. عفونت ادراری از عفونت مثانه میآید. البته ویروسها تنها این قسمت را تحت تأثیر قرار نمیدهند. بلکه عفونت را میتوان در بخشهای مختلف بدن مانند دهان و لثهها هم دید. برای درمان عفونتهای مختلف از زنجبیل کمک بگیرید. این ادویه خوشبو قارچ کش است و تمام عفونتها را از بین میبرد.
مضرات و عوارض مصرف زنجبیل
بعضی از افراد ممکن است با زنجبیل میانه خوبی نداشته باشند و دچار واکنشهای آلرژیک شوند. در ادامه عوارضی که ممکن است در اثر مصرف زنجبیل دیده شود را آوردهایم.
- کهیر در نواحی مختلف بدن
- سوزش دهان
- ورم گلو و تنگی نفس
- رفلاکس و سوزش معده
- اسهال
- تحریکات پوستی در صورت استعمال خارجی
- تداخل دارویی
سخن آخر
کالری زنجبیل زیاد نیست و با خیال راحت میتوانید آن را در سبد غذایی روزانهتان قرار دهید. البته طعم زنجبیل تند و تیز است و زنجبیل تازه را نمیتوان در مقادیر بالا مصرف کرد. پودر زنجبیل تندی کمتری دارد و میتواند یک ادویه ثابت در پخت و پز غذاهای مختلف باشد.
حواستان باشد که زیاده روی در مصرف زنجبیل میتواند غذاها را تلخ کند و عوارضی آلرژیک به همراه داشته باشد. زنجبیل حاوی مواد معدنی و ویتامین است. آنتیاکسیدانهای این ادویه شما را در برابر بیماری های گوناگون بیمه میکند. زنجبیل هم شما را جوان نگه میدارد و هم کمک میکند که همیشه حافظهای قوی داشته باشید. پیشنهاد میکنیم جراحی پوست مقالههای خواص زنجبیل برای چشم و سلامت و خواص زنجبیل برای معده و بهبود عملکرد دستگاه گوارش را در دکتر زخمبخوانید و درباره این ادویه جذاب و کاربردی اطلاعات بیشتری کسب کنید.
برگرفته از: fdc.nal.usda