کلسترول بد خون را با این روغن کاهش دهید
دریافت مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب ترانس که عمدهترین آنها
روغن نباتی هیدروژنه، غذاهای فرآوری شده، کیکها، کلوچهها و … است، باعث افزایش در غلظت کلسترول بد نمایندگی سوربکت «LDL» و کاهش کلسترول خوب «HDL» میشود.
به گزارش مواد لبنی چرب و گوشت پرچربی به دلیل دارا بودن سوربکت چیست اسیدهای چرب اشباع موجب افزایش کلسترول خون و بروز بیماریهای قلبی_عروقی میشوند که باید مصرف این دست مواد محدود شود.
سایر پانسمان جراحی سوربکت روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون، کلزا، سبوس برنج، آفتابگردان، لوبیای سویا و… میتواند جایگزین روغنهای هیدروژنه شود تا کلسترول بد خون کاهش یابد.
دقت ساکارز در نوع غذای مصرفی شامل کاهش مصرف زرده تخممرغ به سه تا چهار عدد در هفته و عدم مصرف امعا و احشا دامی مانند دل، جگر و قلوه که حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، موثر خواهد بود.
بنابر شرکت سوربکت اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، افزایش مصرف سبزیجات و میوهها میتواند علاوه بر دریافت املاح و ویتامین مورد نیاز، با دریافت مقدار فیبر بیشتر، منجر به کاهش سطح کلسترول شود.
منبع: ایسنا