آیا پروبیوتیک برای درمان سریع کرونا تاثیر گذار است ؟
مطالعه جدید نشان می دهد پروبیوتیک ها نقش مهمی
به گزارش ، یافتههای پماد عسل برای زخم رحم تحقیقاتی نشان میدهد پروبیوتیک ها میتوانند نقش قابل توجهی در مقابله با کووید ۱۹ داشته باشند. از اینرو به عنوان یک مکمل در کنار پروتکلهای درمانی کووید ۱۹ قابل استفاده است.
محققان معتقدند پروبیوتیک پماد آلفا برای سوختگی ها در کاهش التهاب و همچنین برای بیماران مبتلا به مشکلات مزمن نظیر سرطان و دیابت مفید هستند از اینرو استفاده از آنها موجب بهبود وضعیت بیمار میشود.
محققان در این مطالعه به بررسی رابطه بین کروناویروس و میکروبیوم های روده پزشکی شیمی انسان پرداختند.
از آنجائیکه ۵ تا ۱۰ درصد بیماران کرونایی دارای علائمی نظیر حالت تهوع، استفراغ، اسهال و دردهای شکمی هستند، محققان معتقدند کروناویروس بر میکروبیوم های روده تأثیر میگذارد.
از سوی دیگر آنتی بیوتیک ها و آنتی ویرال های داده شده به بیماران مبتلا به کووید ۱۹، میتواند منجر به تغییر در میکروبیوم های روده شود.
از اینرو ایجاد التهاب و تغییر در میکروبیوم های روده بیمار منجر به شدت بیشتر بیماری و همچنین نتایج ضعیف درمان میشود.
محققان معتقدند پروبیوتیک ها موجب تقویت سیستم ایمنی میشوند، در افزایش جمعیت باکتریهای خوب نقش دارند، مانع از تکثیر پاتوژن ها میشوند و به ایجاد شرایط باثبات و متعادل میکروبی در بدن کمک میکنند.
به همین خاطر محققان تاکید میکنند مصرف پروبیوتیک ها موجب تقویت سیستم ایمنی درونی بدن در بیماران کرونایی میشود و میتواند شیوه درمانی کمکی علیه این بیماری باشد.