پرهیزات غذایی در فصل پاییز
به گزارش در ادامه با توجه به قرار داشتن در فصل پاییز به برخی پرهیزات غذایی ضروری این فصل اشاره شده است.
در فصل پاییز باید از مصرف مواد خشکیبخش یا همان “سودازاها” پانسمان کل اکتیو پرهیز کرد از جمله:
ـ ادویههای تند و تیز
ـ ترشیها
ـ سرخ کردنی و فست فودها
ـ بادمجان
ـ عدس
ـ پانسمان نقره برای سوختگی قارچ
ـ سویا
ـ ذرت
ـ پنیر، ماست ترش، دوغ
ـ سسها
ـ غذاهای مانده و گوشت نمکسود
ـ پانسمان suprasorb گوشت گاو و گوساله
ـ چای پررنگ و قهوه
ـ یخ و آب یخ
ـ شوری زیاد
ـ مواد نگهدارنده و کارخانهای
ـ چیپس و پفک
ـ اعصاب کالباس و سوسیس و نظایر آن
البته تذکر این نکته لازم است که پرهیز از مصرف برخی از موارد بالا، در تمام فصول سال ضروری است اما عدم رعایت این پرهیزات در فصل پاییز، عوارض و لطمات شدیدتر و بیشتری را برای سلامتی شما به همراه خواهد داشت مثلا مصرف آب یخ در تمام سال، دشمن سلامتی شما به ویژه دشمن سلامت کبد است اما مضرات و صدمات مصرف آب یخ در فصل پاییز بیشتر است!
یا به عنوان مثال دیگر، مصرف گوشت گاو پیکو اسمیت اند نفیو یا قارچ به دلیل طبع “سرد و خشک” آن و تولید خون سوداوی در بدن، در تمام فصول سال بهویژه برای افراد با طبع سودا، مضر است اما مصرف گوشت گاو یا قارچ در پاییز حتما بدن را بیمار میکند و عوارض جدی را برای شما به همراه خواهد داشت.